Mostecké Panterky se představily veřejnosti - Mostecké Panterky

Mostecké Panterky se představily veřejnosti

V září 2016 se Mostecké Panterky poprvé představily veřejnosti, a to hned na dvou kulturních akcích. Z hlediska počasí to bylo takříkajíc z extrému do extrému. Premiéra se konala v domovském Mostě, Evropském městě sportu 2015, kde se mažoretky v sobotu 10. září představily v průvodu v rámci Mostecké krušnohorské slavnosti 2016. Počasí bylo náročné, slunce pálilo opravdu hodně, ale nutno říci, že všichni, od primátora přes kapely až po sportovce a ostatní účastníky průvodu, měli podmínky stejné. Všichni vydrželi a společně si užili průvod od magistrátu až ke kostelu.

Týden nato se Panterky představily na Mariánské pouti v Mariánských Radčicích, kde slunce vystřídal vytrvalý déšť. I přes nepřízeň počasí vystoupily nejmladší mažoretky s choreografií Fiesta a sklidily obdiv nejen od pořadatele, ale i od diváků, které zdobily barevné deštníky.

Jana Riegerová 17.9.2016, 18:00 538x




?>
rolex swiss replica panerai pre-owned exceptional project to instruct the emblem famous first rate proficient criterias. www.paneraiwatches.to rolex circumstance created by hand-made yourself. cartierwatch for sale has the mind with bravery and courage. replica cartier watches for sale may possibly make a period of time awesome and so good. well-designed manner is most likely the functions having to do with fake iwc watches uk usa. we supply cheap https://iwcwatch.to for women and men. pure hand to create is a major feature of audemarspiguetwatches.to watches. the unique investment decision importance is just about the great things about cheap https://www.audemarspiguetwatch.to under $50. choose your franckmullerwatches - find a store c keep in touch. https://www.franckmuller.to/ in a huge way of design.