Kompletní sada medailí a bonus na druhou - taková byla úroda z Dance Děčín 2018 - Mostecké Panterky

Kompletní sada medailí a bonus na druhou - taková byla úroda z Dance Děčín 2018

V kalendáři 30. březen 2018, Velký pátek, velikonoční triduum je uprostřed. Období, k němuž v rodinách mažoretek neodmyslitelně patří jedna z nej soutěží - Dance Děčín, spojená s každoroční velikonoční nadílkou. Pokud chcete vidět stovky čokoládových zajíců různých barev a velikostí jinde než v obchodech, vydejte se do děčínské sportovní haly. Tam čeká zajíc na každou mažoretku, která se probojuje na stupně vítězů. Ve hře jsou nejen zajíci, medaile a další ceny, ale i pohár primátorky města Děčína a patrové poháry pro vítěze věkových kategorií. Mít tak jeden z nich... Copak asi obnáší získat tohoto půlmetrového krasavce, kterého všichni okukují? Uvidíme! Hala se plní fanoušky, transparenty prozrazují, jak početné jsou fankluby. Ten náš je nepřehlédnutelný, a to jsme ho ještě neslyšeli. Přichází Vlasta Vébr, bez jehož moderátorského mikrofonu si toto klání nedovedeme ani představit, vítá všechny mažoretky a tvoří mezi nimi uličku, kterou přichází porota - jaká čest, že jsme součástí špalíru! Potlesk pomalu utichá, vše  je připraveno, začínáme. Máme naději na kvarteto cenných kovů, jsou tu naše čtyři formace.

Začínáme opravdu svižně, na řadě je Domino s náčiním pom-pom, s nímž jsou sestavy tak dynamické, že kolikrát není čas se ani nadechnout. Startovní čára, poslední pokyn trenérky: "holky, hecnout a jedem´". A holky jedou na plný plyn, dávají do toho všechno, co v sobě mají. Hudba je žene a nedá jim vydechnout. Po třech minutách je tu poslední zvedačka a ostatní dominové kostky padají doslova k zemi - závěr choreografie vystihuje tu neuvěřitelnou dřinu opravdu dokonale. Odchod z placu, rychle zregenerovat a fandíme našim nejmenším Panterkám, které v sestavě Halo, halo stihnout i "telefonovat". A že to holky opravdu vyšily a převálcovaly ostatní, toho si všimla hlavně porota. Přebíháme do šatny vyměnit dominové kostky za noty Mistra Mozarta a vracíme se do haly, kde se na soutěžním place střídá jeden tým za druhým. Vlasta Vébr ohlašuje opět Mostecké Panterky a naši fanoušci dávají všem najevo, že v hledišti to žije. Na tuto soutěž se připravili dokonale, a dokonce si ve fandění vzájemně pomáhají s jedním z českolipských fanklubů - neuvěřitelná spolupráce, úžasná atmosféra od podlahy až po strop. Po Mozartových notách a zaslouženém potlesku rychlý převlek přímo v hale, času je málo. Soutěž jede na plné obrátky. Oficiální znělka F1 a kostýmy naší miniformace prozrazují, že se s hůlkami posouváme na závodní trať, kde se v cíli mává černobílou šachovnicí. I naše holky dojely do cíle, je dobojováno.

Na soutěžní balezitol opět nastupují všechny týmy, je tu vyhlášení. Jako vždy se vyhlašuje od třetího místa, napětí vrcholí. Fotografové připraveni zaznamenat emoce, dokonce si vzájemně drží místo a ochotně ho přenechají vždy tomu nejpyšnějšímu, který má plné ruce práce, když vyhlašují jeho tým. I tady se ukázkově spolupracuje, i tady se vzájemně gratuluje. Napínání bylo dost, je třeba prozradit, jak to vlastně dopadlo. A že to, panečku, dopadlo! Nejen že máme dvě zlata a stříbro s bronzem, aby sada byla kompletní, ke zlatým medailím si holky z Domina přebírají ten vysoký blyštivý pohár za absolutní vítězství věkové kategorie. Je náš a je tak těžký, že je lepší zapojit svaly obouruč. Emoce vrcholí, fanklub šílí, holky se z toho jen těžko mohou vzpamatovat, je těžké pořídit ostrou fotku... Ve hře je ještě tentýž pohár pro mladší věkovou kategorii a je tu další šok! Naše malé telefonistky z choreografie Halo, halo přebírají stejný pohár jako jejich větší kamarádky. A protože je nejen velký, ale i pořádně těžký, přebírá ho za ně trenérka - v tuto chvíli nejšťastnější trenérka na světě. A to ještě netuší, co ji čeká zítra - jede se se totiž na další soutěž...

Jana Riegerová 1.4.2018, 20:00 721x




?>
rolex swiss replica panerai pre-owned exceptional project to instruct the emblem famous first rate proficient criterias. www.paneraiwatches.to rolex circumstance created by hand-made yourself. cartierwatch for sale has the mind with bravery and courage. replica cartier watches for sale may possibly make a period of time awesome and so good. well-designed manner is most likely the functions having to do with fake iwc watches uk usa. we supply cheap https://iwcwatch.to for women and men. pure hand to create is a major feature of audemarspiguetwatches.to watches. the unique investment decision importance is just about the great things about cheap https://www.audemarspiguetwatch.to under $50. choose your franckmullerwatches - find a store c keep in touch. https://www.franckmuller.to/ in a huge way of design.