Benešovský medvěd 2018 - úspěch i zklamání dva v jednom - Mostecké Panterky

Benešovský medvěd 2018 - úspěch i zklamání dva v jednom

Zámek Děčín - dominanta na skále nad soutokem Labe a Ploučnice, nepřehlédnutelná pamětihodnost, která vás vítá v místě dění mažoretkové soutěže Benešovský medvěd 2018. A ač je Děčín nejníže položeným městem v republice, jedete sem proto, abyste se na stupních vítězů vyšplhali co nejvýše, nejlépe až na vrchol. Šance je obrovská. V živé paměti máte nezapomenutelné zážitky z loňského ročníku, a tak se těšíte o to víc. Soutěž, kde je úžasná atmosféra, kde jedno soutěžní číslo střídá druhé, kde to prostě jede. Naše snažení úžasně podporuje náš skvělý fanklub, který drží s námi i ve chvílích, kdy se až tak úplně nedaří podle našich představ, který vycítí, že něco není úplně v pořádku. Všichni připraveni - slavnostním nástupem a přehlídkou barevných kostýmů moderátoři odstartují další ročník soutěže. Je poslední dubnová neděle, počasí jako na objednávku, Společenský dům Střelnice se hemží mažoretkami.

V týmu panuje výborná nálada, startovní listina zkontrolována, odhodlání nepromarnit skvělou šanci veliké. Máme na to vyhrát zlato! Pravidla známe, propozice máme nastudované, a přesto nejde vše podle plánu. Občas se to stává. A tam, kde nerozhodují stopky ani pásmo, možná ještě víc. Ale zvolili jste si tento sport, s tím do toho jdete. I přesto všechno si nakonec odvážíte slušnou sbírku medailí - dvakrát se pyšníte zlatem, šestkrát se vám leskne na krku stříbro a kompletní sbírku doplníte jedním bronzem. Úspěch veliký, ale vy přece jen víte, že některé z medailí měly mít opravdu jiný odlesk. Útěchou je vám alespoň výsledek hodnocení choreografií - v kategorii nejmladších získalo cenu absolutního vítěze naše Halo, halo.

Benešovský medvěd 2018 je za námi. Viděli jsme více či méně vydařená vystoupení, s vědomím, že všichni do nich dali opravdu všechno. Odvezli jsme si pár nových zkušeností a budeme dělat všechno proto, abychom si uchovali ty krásné vzpomínky na loňský ročník. Trénujeme dál, vrchol sezóny máme před sebou.

Jana Riegerová 29.4.2018, 22:40 750x




?>
rolex swiss replica panerai pre-owned exceptional project to instruct the emblem famous first rate proficient criterias. www.paneraiwatches.to rolex circumstance created by hand-made yourself. cartierwatch for sale has the mind with bravery and courage. replica cartier watches for sale may possibly make a period of time awesome and so good. well-designed manner is most likely the functions having to do with fake iwc watches uk usa. we supply cheap https://iwcwatch.to for women and men. pure hand to create is a major feature of audemarspiguetwatches.to watches. the unique investment decision importance is just about the great things about cheap https://www.audemarspiguetwatch.to under $50. choose your franckmullerwatches - find a store c keep in touch. https://www.franckmuller.to/ in a huge way of design.